keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Alkuvuoden 2012 kuulumisia

Aloitetaankin loppuvuodesta 2011....





Bella niin kuin muukin poppoo on viihtynyt maalla Inkoossa aivan mielettömän hyvin. Olemme tutkineet lähimaastoja ja odotelleet lunta satavaksi maahan.

Kaikessa tuoksinnassa sitten Bella-rouva päätti aloittaa kiimansa aivan loppuvuodesta ja niinpä sitten kävimme upean Luigi-sulhon luona ihan siinä Joulun alla.


Rouva ilmoitti kovasti aikaisin taas olevansa vahvasti raskautettu ja rauhoitti menoaan selkeästi.

Vuosi vaihtui sitten odottelun merkeissä ja upea, ihana L-pentue syntyi 19.2.2012.


Maailmaan tulla tupsahti 5 urosta ja 3 narttua. Mustia ja brindlejä. Ei ollu huttua pappa Luikkasen paukut. Taitaa vieläkin poika pitää ratalinjaisissa pentueissa tältä vuodelta määrällista enkkaa;)

Lapsoset kasvoivat hyvin ja Bella-mamma voi paksusti. Vieroituksen jälkeen alkoi kauhea laihdutuskuuri josta rouva ei ollut kovinkaan mielissään mutta omiin mittoihin palauduttiin kyllä mukavasti noin kuukaudessa.


Kuntokin alkoi olla hyvin kohdallaan jotenka ei muuta kuin ilmottautumista Hyvinkään maastokisoihin. Kisat menivät hyvin, Bella ei ollut aivan oma itsensä mutta hyvät juoksut teki kuitenkin ja ehjänä maaliin.... niin ainakin luulin.


Ajoimme kisoista suoraan maalle äitienpäivänviettoon. Kaikki oli vielä hyvin sinne saapuessamme mutta muutaman tunnin levossa loikomisen jälkeen Bella olikin sitten taas kolmijalkainen. Viimevuotinen varpaan nivelsidevamma uusi.

Talvion Timo tutki sitten varvasta pitkään ja hartaasi ja päätyi leikkaamaan nivelsiteen. Ratkaisu olikin ainoa oikea sillä nivelside oli poikki eikä näinollen tukenut varvasta lainkaan.



Nyt sitten parannellaan nivelsidettä ja taistellaan aukihankautunen varpaiden välin umpeutumisen edestä kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin. Aika näyttää millaisen kintun Talvio Bellalle sai rakennettua.

Kaikki peukut pystyyn että Bella-mamman varpi saadaan kuntoon.

Ei kommentteja: