maanantai 24. lokakuuta 2011

ARVATKAAS MITÄ??Bellan kausi 2011 ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Vastoinkäymisiä riitti koko kaudeksi mutta myös paljon kokemuksia.

Bellan ensimmäinen pentue lähti maailmalle loppusyksystä 2010 ja Rouva itse jäi kaipaamaan jollakin tasolla riiviöitä. Kaipaus näkyin rauhallisena olemuksena ja vakavuutena. Tosin kotiin jäänyt Ettan yritti kaikin keinoin paikata muiden pentujen jättämää tyhjiötä... ehkä turhaan ehkä joskus liiankin täyteläisesti.

Bella satutti jalkansa keväällä jäällä ja anturaan laitettiin tikkejä ja sitten lenkkeiltiin töppönen jalassa hihnassa muutama viikko.

Tästä kun toivuttiin niin olikin jo niin lämmintä että pystyi liikkumaan mökillä ilman takkia ja pallojumpan tuoksinnassa Ettan nappasi "takista" kiinni ja taas Bellaa vietiin tikattavaksi. Kylkeen tuli palkeenkieli ja 5 tikkiä ja tietty kipulääkitys ja ekat kisat sivu suun..

No sitten pukkasi kiimaa ja taaskin Belcker oli poissa treeneistä ja kisoista.

No maastoihin Kemiin sitten pääsimme karsimaan Emm-kisajoukkueeseen ja mukaan päästiin.

Hieno kisamatka siis Hollantiin edessä ja valmistelut ihan hurjat.. No lyhyestä virsi kaunis.. Alkuerien ekassa mutkassa rissa leikkasi Bellan takajalkaan n. 5cm haavan ja merkki keppi sai aikaan keuhkon repeämän.. se niistä kisoista.. Hienosti Pikku-Rouva kuitenkin sinnitteli melkein maaliin asti.. eikä ollut pisteissä edes viimeinen..

No kun tästä toivuttiin juostiin yski ratakisa Kartanolla ihan kelvollisesti ja seuraavissa maastoissa Mustialassa finaalissa revähti vasemman etujalan 4. varpaan nivelsiteet..

Siihen loppui sitten tämä tuskien kisakausi.. nyt sitten vain parannellaan varvasta ja odotellaan kiiman alkamista ja matkaa uuden sulhon luo............

Mutta kaikesta huolimatta Bella on takas oma iloinen, riehakas itsensä..... ja muutto maalle on Pikku-Rouvankin mielestä hyvä juttu;)

Ei kommentteja: