sunnuntai 23. toukokuuta 2010

MAASTO DERBY HYVINKÄÄLLÄ

Kaunis, kesäinen, lämmin, lähes liian kuuma kesäinen ilma vaihtui eilen lauantaina ukkosen myötä kosteaksi kesäisen nihkeäksi sääksi.

Suuntasimme aamulla Emmi, Nanna, Bella ja minä Hyvinkäälle maastokisoihin ja tyttöjen kolmevuotis Derbyyn. Matkalla alkoi taas sade ja perille päästyämme vääntäydyimme sadevaatteisiin ja ilmottautumaan.

4 vetoa saatiin vedettyä Afgaaneille kun vetolaite (jo numero 3) hajosi. Onneksi Lahdesta saatiin uusi laite mutta odotteluun meni yli tunti. Sinä aikana onneksi sadekin lakkasi ja ilma hieman kirkastui mutta pelto oli kyllä jo niiiiin märkä ettei pieni sateen lakkaaminen auttanut.

Nurmi oli märkä, kurainen ja liukas... mutta tällaistahan tämä armaassa kotomaassa on... koskaan ei voi tietää millaista ilmaa pukkaa.

Hyvin järjestäjät kuitenkin tsemppasivat kisat läpi ja kaikki sai juostua.. tosin vain alkuerät mutta kuitenkin.

Bella juoksi alun hienosti mutta sitten tiukka mutka tuotti vaikeuksia ja meni pitkäksi ja sitten tuli se kullerbytta;(( Hienosti Bella kyllä löysi vieheen uudestaan ja jatkoi hyvin maaliin mutta jos ei daami pysy tolpillaan niin eihän sillä suorituksella ihan kärkeen ole asiaa.. jotenka kuudenneksi likka jäi.

Onneksi näyttää kuitenkin siltä ettei lipoista tullut mitään suurempia ruumiillisia vammoja.. ja henkisetkin on jo voitettu;)

Olosuhteiden heittäessä kapuloita rattaisiin Luhtilaukkaajat tsemppasivat kisat hienosti läpi sillä jo tutuksi tulleella hyvällä, positiivisella otteella. Kiitos kisoista kaikille toimitsijoille!! Ilman teitä kisat eivät olisi meillekkään mahdollisia. KIITOS!!

Ei kommentteja: