sunnuntai 2. toukokuuta 2010

KISAKAUDEN AVAJAISET MAASTOILLEN VALKEAKOSKEN KUPEESSA



Kisakausi polkaistiin käyntiin tänään maastoilemalla Valkeakosken kupeessa Ilolan tilalla. (kuva tosin syksyn kartanon maastoista)

Bella juoksi alkuerän mallikelpoisesti. Todella hieno juoksu mamman mielestä mutta myös tuomareiden. Tarkkaa työtä ja reipasta meininkiä.


Finaalissa taisi tassu ja Pappa Pymppisen poistuminen keskuudestamme painaa eikä Belckerin suoritus ollut ihan yhtä skarppi kuin alkuerissä mutta pisteet riittivät kuitenkin hienosti kakkostilaan.

Hieno Bella!! Hyvin juostu. Suuri kiitos myös järjestäjille. Kisapaikka oli mukavan miellyttävä ja pelto hyvä pinkoa. Hieman koleasta ja kosteahkosta ilmasta huolimatta fiilis oli hyvä ja oli hauska tavata taas kaikkia kisaajia talvikauden jälkeen. Kiitos siis kaikille;))

Onnittelut myös Filalle upeasta WH-mestaruudesta, Aadalle hienosta veteraanimestaruudesta, Foxille, Turbolle, Numalle, Tuubille ja Nannalle hienoista sijoituksista. Olihan taas kivaa.



Pappa Pymppinen siis todellakin kannusti meitä pilven reunalta. Pyden matka tuli täyteen Kansallisena veteraanien päivänä 27.4.2010. Mieli ja sydän olisivat vielä jaksaneet mutta kroppa tuli tiensä päähän. Pyde vietti kanssamme mahtavat 15 vuotta 6 kuukautta ja 2 viikkoa. Pymppinen nukkui lääkärin avustamana Ronien ja minun silitellessä hänet uneen.


Suurkiitos Pydelle näistä mahtavista ja antoisista vuosista, jotka saimme taivaltaa yhdessä. Kaikessa hönöydessään Pyde oli hieno koira!

1 kommentti:

KENNEL INDIAN HILL`S kirjoitti...

Miehen ikään ystävä oli totiseti päässyt......Voima olkoon kanssanne!
Muistoja ei voi kukaan koskaan meiltä viedä....muistathan sen Anne!!


T.Ada, Elwira ja Irmeli