torstai 13. toukokuuta 2010

KAUDEN AVAUS TAMPEREELLA 13.5.2010 JA KV-R

Vihdoinkin koitti tämä odotettu päivä! 2010 ratakisakausi alkoi.

Bella hilppasi Kaupissa erikoiskilpailun 280m + 35om ja yhteisaika ratkaisi... No sijoille ei ollut asiaa mutta:

280m juostiin ensin ja Bella sai raskaalla, kosteahkolla mutta pehmeällä radalla ajaksi 19,32 mikä oli se toisen kauden tarvittava KV-aika, jotenka tyttösestä leivottiin tänään KÄYTTÖVALIO;)). Leenan Sakun Mirva oli loihtinut meille maittavan juustokakun, jonka herkuttelimme väliajalla juhlistaen niin TURBO -veljen kuin Bellankin valioitumista. ONNEA molemmille hienoille koiruleille!

Turbo -velunen juoksi upeasti 280m lähtö-voitoon ja 350m isojen poikien sarjassa kakkoseksi!! Turbo oli ainoa normi-uros... muut oli poni-kokoisia;) Hyvä Turbula!

Bella oli 280m neljäs ja samoin myös häirityssä 350m lähdössä. Taisi kaverin palttoossa roikkuminen hieman verottaa aikaakin kun se jäi harmillisesti 4 sadasosaa vaille kv ajasta.
No näitä sattuu ja kun paljon sattuu niin tottuu.... NOT! Tyttösestä huomaa kyllä että tuo jatkuva häirintä on vaikuttanut. No pitää reenata vaan lisää ja mimmin hilpata sen verran nopiampaa ettei häiriköt saa kiinni.

Kuvatuksia ei tältä päivältä tähän hätään ole mutta toivottavasti Leena-mammalta saadaan edes jokin otos;)) Vink, vink!;))

Muutoin taas mukavaakin mukavampi ja leppoisan yhteisöllinen kisapäivä! Lisää näitä positiivisia kisoja!

Noooh.... palkinnot tosin olisi voinut olla vähän paremmat ja olisi ollut tietty kiva kun valious olisi tullut mainittua ... mutta.....


2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

vai oliko sittenkään ainoa "normi"
taitaa Remy-martin sekä Farfankin olla mitoissa

Anne kirjoitti...

Jukka voit todellakin olla oikeassa.. Me daamit kun ollaan vaan niiiin innoissamme näistä esikoisjuoksijoistamme;)) Yrittäkään kokeneemmat ymmärtää;))

Ja sitäpaitsi jäihän tuo Belckeri tuosta KV ajasta 350m:llä hiukkasen enemmän kuin vain 4 sadasosaa;)) hih... ei oo numerot eikä ajat näköjään meikäläisellä hallussa.

Mutta kiva kisäpäivä oli silti;)

Kiitos siitä kuluu kaikille teille mahtiskoille kisauttajakumppaneille!