lauantai 12. syyskuuta 2009

TURKU CUP 6.9.2009

No jo vainen lähdimme sunnuntai aamusella Turkkuseen. Onneksi lähtö oli vasta kympiltä ja sai nukkua vähän pirempään.

Cuppiahan Turussa Muppeteille ei nyt sitten ollut lainkaan konsa edellispäiväiset Hyvinkään kisat kaiketi verottivat osallistujamääriä niinkin rajusti että vain kaksi, siis 2 kisaavaa viipotinta oli saapunut paikalle. Stenroosien Sisko ja meitin Bella.

No siinähän sitten kyhättiin vetsku-nuorikko-sijoituslähtö kasaan ja täytyy myöntää että siinä lähdössä nähtiin päivän kovinta kyytiä.

Hienon juoksun hilppasivat molemmat daamit. Sisko ampaisi kärkeen paremmalla lähdöllä ja Bellahan oli ihan hätää kärsimässä koko lähtösuoran ja joutui oikein kunnolla tekemään hommia. Ei päässy sisältä ohi, ei sitten millään ja siksipä pitikin likan vähän jarraa ja sitten ulkoa ohi. Bellervo ajautuikin kaarteessa kovin ulos mutta onneksi vauhti riitti ja tuli maaliin ykkösenä ja Sisko upeesti heti hännillä kakkosena;) Aikaansa Penttinen paransi heinäkuun Turun kisoista sen 14 sadasosaa.

Kaikesta huolimatta fiilis oli taas mahtava ja juustomuffinsit vertaansa vailla;)) Palkinnotkin saatiin taas korokkeella... on se vaan niin hiano tunne kun koira loikkaa korokkeelle... vielä kun sais sen manttelin joskus.;) .... vaikka eihän meillä hätää... Anttihan on luvannut lahjoittaa jonkun omista kokoelmistaan;))

Kiitos Turku! Teillä on aina hienot kisat. Me kyllä tykätään.

No huomenna mennään sitten Manseen ja saas nährä kuin käy tällä kertaa...nyt alkaa taas jo jänskättää ihan vietävästi....niin kun aina...;))

Ei kommentteja: