sunnuntai 30. elokuuta 2009

HYVINKÄÄLLÄ 30.8.09



Poikkeuksellisesti starttasimme tänään Hyvinkään kisoihin vasta 10.30... huijee..saimme nukkua kerrankin sunnuntai aamuna pitkäään... jopa yhdeksään.,

Memminen ja Nönnönen treffattiin Härkähaassa "aamupissin" merkeissä ja taashan myö tytöt lähettiin. Mukana tietenkin myös kisamaskotti PYMPPINEN. Olisittepa nähneet ne laukkapätkät metsässä;))



Ilma oli kaunis ja lämmin..vettä oli tullut yöllä, jotenka rata olisi hyvässä kunnossa.. kunhan pysyis poutaisena koko päivän.

Tohtorilääkäriä odoteltiin normaalia pidempään ja sittenhän K. Ventelä joutuikin hommiin kun paikalle varattu veterinääri olikin vasta kuukautta myöhemmin tulossa paikalle??? Kiitos Kari että hoidit homman niin hienosti!;))



No tietenkin likat olivat taas samassa lähdössä ja mukaan sitten myös Naru ja mahtavana lisänä Agatha... se äideistä äidein;)) ehkä maailman hienoin äippä-pipukka;)) ja sitten vielä mukana Maxwin El Dora. Bella piipersi manttelilla 2, Agatha manttelilla 1 ja Naru manttelilla 4. Nönnö kolmosella ja Dora oli pukeutunut trendikkästi syksyn väriin keltaiseen;)



Bella lähti kopista...3? vai 4? - nyt ei mamma enää muista. Bella sai taas jotenkin hitaan lähdön. Starttisuora olikin sitten aikaskin tiivis ja paikkoja haeskeltiin puolin jos toisin.



Nönnönen johti kaarteeseen asti mutta sitten isosiko Naru nappasi keulan ja Agatha ja Bella peesasivat molemmin puolin, Bella ulompana.





Maalisuoralla sitten mustikat ottivat johtoaseman ja maaliin tultiin järjestyksessä Agatha 18.86, Bella 18.88, Naru, Nanna ja Dora... ajat ovat näiltä kolmelta mulla on nyt hukassa - sorry. Hieno juoksu mahtavilta tytöiltä. Nannakin tsemppasi ihan SIMO hienosti vaikka "juoksunjälkeiset" alkavatkin jo painaa.

Hieno päivä. mukava fiilis...niinkuin Hyvinkäällä on aina..KIITOS LUHTILAUKKAAJAT... ja tietenkin ............. DALLAS ON PULLA, DALLAS ON, pitkopulla,pitkopulla....;)))

Kiitos Antti kaffeista ja pullista ja tietenkin näistä kuvista! Smoin kuin myös Jaskalle suurkiitos;))

Ja minnekkäs sitten ??? No TURKKUSEEN tietenkin;) Vapise Turku. Akta dig Åbo.. Helsinki tulee ja iskee!! Helsingfors kommer och skalperar dig;))

Ei kommentteja: