sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Tampere GP 13.9.2009



Matkaan lähdettin taasen aikamoisella haipakalla. Memminen ja Nönnönen tulivat Muncasta mukaan ja sitten Ossin nokka kohti Mansea.

Sijoittumaan lähdettiin ja yllätykseksemme kuulimme että kutsu GP:hen olikin tullut mutta joutunut matkalla jonnekin hukan teille. Mukaan päästiin kuitenkin.

Elikkäs ensiksi irroteltiin 280 sijoituslähdössä. Bella hilppasi sinisellä palttoolla ja sai kopin 5 mikä meille ei ole mukavin mahdollinen. Startti kuitenkin oli hyvä ja likka painoi heti kärkikahinoihin kiskolle mutta sitten isompi kanssakilpailija lähestyi mysö kiskoa kylkituntumalla ja likka totesi ettei sisäkautta ohi pääse ainakaan... siispä jarrut pohjaan ja ulkokautta ohi. Aikaahan siihen tietty meni ja matkakin piteni mutta tiuskasti oltiin taistossa kiinni.

Foxi nappasi voiton hienosti aika selvällä kaulalla ja Belcer tuli niukasti 1 sadasosan hävinneenä neljäntenä maaliin. Hieno kisa.

Jäähdyttelyssä Bellalla ei kaikki ollut ihan kohdallaan. Vesi ei lainkaan maistunut ja käyntikin oli jotenkin takkuilevaa. Vaahtoa typykkä spyttäili ja kakoi.. taisi hiukkasen stressaantua iholle tulemisesta... - .. niitä kun Bellalle on tullut useastikin tämän kauden aikana.

No levättyään hetken oli aika taas sonnustautua sotisopaan ja lähteä uuteen koitokseen.. 350m ja GP.

Vietävä että jännitti.. Kuinkahan tässä käy? Bella kuitenkin oli aivan entisellään... Intoa täynnä kun ilmapallo.

Startti kolmoskopista valkoisella manttelilla oli taas onneksi hyvä..ihan kärkikahinoihin taas. Jotain kuitenkin siellä taas haeskeltiin paikkoja ja jälleen Penttinen himmailun kautta ulkokautta ohitukseen ja tulihan se likka sieltä kolmosena maaliin.. Isosisko Nadi kakkosena ja Blanca upeasti ykkösenä.. Naru heti Pellervon jälkeen nelosena...Ei huonosti Paleteilta!

Onnea vaan Nadille hienosta "paluusta" sen tyttöjen jutun jälkeen.

Kotona sitten urheilun juhla oli huipussaan;)) Ollaan sitä niin rennon letkeää Ronien hartioilla että;)

Kiitos kivoista kisoista taas Tampereelle;)

Ei kommentteja: