lauantai 29. elokuuta 2009

HVK-Cup Kartanolla 26.8.2009

Pitkästä aikaa olimme Kartanolla kisaamassa.



Bella oli aivan into piukeena. Kiireessä tiukan duunipäivän jälkeen saavuimme paikalle ja Emmi jo huusi tarkastuksesta että lähtö kaksi.. huh mitenhän tässä keritään.

Hyvin kuitenkin tohtoritädin jono eteni ja tarkistukset meni hyvin läpi. Pyde-Pymppinen sai sen aikaa viettää ihanassa nais-seurassa;)) kiitos!



Bella hilppasi nyt 280 sijoituslähdön kun ajattelin että josko likka vaikka parantaisi aikojaan ja pah.. Pullahan oli hidas kun mikä... KV-aika kylläkin mutta alle 19 tavoite jäi saavuttamatta. Aika 19.10. Bellervolla musta palttoo ja Nönnöllä keltaanen.



Startti oli tosi tasaväkinen. 3 kaarteessa Bella kuulema kompuroi jotain ja se kaiketi selittää hidasta aikaa jollain tavalla. Hieno juoksu kuitenkin kaiken kaikkiaan. Bella tuli kakkosena maaliin ja Nanna upeasti ihan korvan tuntumassa kolmosena.

Arpa-onni oli suosinut meitä tällä kertaa ja kun olin ottamassa Bellaa vieheeltä niin virallisen näköinen Herra lähestyi meitä ja henkilöllisyytensä todistaen nappasi meidät hellään huomaansa. Bella DOPING-testattiin... Sen siitä saa kun nimeä autonsa Kari-Pekka Jyröksi;))

Näytettähän ei millään meinattu saada mutta latkimisen ja pienen lepotuokion jälkeen homma hoitui ja saatiin pissit purkkeihin. Oli mielenkiintoista nähdä kyseinen toimitus ja mahtavaa että näitä testauksia tehdään.. Nyt vaan jännittää niin vietävästi ..... jos joku sitten kuitenkin on syöttänyt Penttiselle jotain ei sallittua tai josko lisäravinteissa sittenkin on jotain kiellettyä mukana... Apuva....

No mutta huomenna suuntaamme Hyvinkäälle katsomaan kuinka tällä kertaa käy. Takana likalla pari päivää maalla raittiissa ilmassa luonnon "rauhassa". Daami veti pallojumppaa koko ajan. Jos ei kukaan suostunut heittämään - neiti heitti itse. Hullu Muppetti!

Helpottavan mahtavaa oli nähdä kuinka Elwi toipuneena näytti taas kaikille mistä Mustikka ..... !! Onnea koko Pakastajan tiimille. Ihanaa että Elwi on taas kunnossa <3

Kartanolla oli jälleen taas kivat kisat ja hieno fiilis. Tänks kaikille;)

1 kommentti:

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista....kyllähän isätää jännitti tuo Pakastajan lähtö, mutta hyvinhän se loppuje lopuksi meni.


T.Inkkari porukka