maanantai 21. kesäkuuta 2010

PUOLUKKAPÄIVÄT VAIKO MANSIKKA-AJAT

No kyllä se on nyt myönnettävä että "Punertaa pöksyt Marjatan - kuin värtta niissä ois"

Bellan tämän kesän kiima alkoi sitten puolitoista viikkoa laskettua aiemmin ja 3 viikkoa toivottua aiemmin eli 14.6.2010.

No ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.

Se harmillinen tosiasia ettei meillä nyt sitten ole mitään asiaa 3-vuotis Derbyyn kuittaantuu sillä että vietämme JUHANNUSHÄITÄ!!!

Juhannuksen aatonaattona - torstaina, ihana nuoripari, MaXwin Fibi ja Paletin Rockin Bell saavat ensimmäisen mahdollisuutensa saattaa alulle upea uusi mustikkaisten pentue...

Toisinnon ajankohta määräytynee pitkälti sen mukaan, miten pariskunta tämän ensikohtaamisen handlaa...

Jännittää ihan vietävästi ja mietityttää ja pelottaa ja vaikka mitä.... Ei tämä mummoksi tuleminen nyt niin helppoa ole!!

Tänään kävimme tohtorilääkärillä normi rokotuksilla ja Tanja kuunteli samalla Bellan sydämen ja totesi kaiken olevan kunnossa.. Sydän on kuulema tyypillinen urheilijan sydän.... hidas mutta rauhallinen;))

Muutenkaan Tanja ei yrityksistään huolimatta löytänyt Bellasta mitään vikaa;), kehui vain kuinka hienossa kunnossa daami on ja niinhän Bella onkin. Upiakas daami... vaikka onkin pieni finnin jälkipahkura kyljessä;(

Eli siis 3 tj. siihen suureen päivään jolloinka mamman pienestä tytöntylleröstä tulee aikuinen nainen.... the real Bitch!;))

Jännittelemisiin siis!

Ei kommentteja: