keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

KESÄLESKEN ILTAJUOKSUT

No niin ... oltiinpahan sitten tänään hiukkasen hilppaamassa Kartanolla Kesälesken iltajuoksuissa.

Rankka viikonloppu takana... armotonta pallojumppaa landella ja mahtavaa mies seuraa... Turbo, Foxi ja Soma... Eli arvata saattaa että vauhtia piisasi.

Sunnuntai-iltana Bella oli todella väsynyt ja kroppakin taisi olla aika hellänä kun tuo liikkuminen ei oikein tuntunut mukavalta;( Maanantai-iltana käytiin vähän Kartanolla ottamassa tuntumaa ja katsomassa Puppy-treenejä... ja johan alkoi virtaa löytymään.

Tiistaina likka oli jo ihan normaali ja päätin että kisoihin tullaan.

Kaikesta tästä johtuen armoton jännitys alkoi Matella jo iltapäivällä eikä se hellittänyt ennen kuin likka oli kopissa. Lähdössä oli mukana 2 urosta ja 3 narttua.. Faro ja Ciaco... "pahat pojat";)) .. startti oli aika huono Bellalta.. tuli melkein viimeisenä ulos mutta tsemppasi itsensä sinne mukaan kahinoihin eikä väsitellyt ketään vaan painoi vaan keskeltä läpi;)) Hyvä tyttö!

Faro otti hienosti keulan ja veti porukkaa koko matkan tullen ykköseksi. Ciaco ja Bella skabasivat koko matkan kakkos sijasta ja minun riemukseni Bella tuli aavistuksen aikaisemmin maaliin ja näinollen mahtavasti kakkoseksi;)) Huoh...;))

Ilma oli mukavan aurinkoinen.. no olihan niitä pilviä mut sillai sopivasti ettei ollut liian kuuma ja fiilis oli taattua Kartano laatua;) Roniekin oli mukana ja sekös oli mukavaa..

Kiva päivä siis ja kuvia toivottavasti kohta sitten lisukkeeksi tänne jälkikäteen... ja nyt sit vaan jännitetään Tähtisprinttia ja kiiman alkua... kumpi kerkii ensin??? jää nähtäväksi..

No sen mukaan eletään mitä vastaan tulee... ja sitten kun aika on, Bella pääsee miehelään Fibin tykö ja sittenhän vasta ne jännät ajat alkaakin...

Paljon jänniä asioita on siis tiedossa! Huikeeta!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin;))

Ei kommentteja: