keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

TURUN KISAT 22.7.09


Pelkkää hymyä ;)))

Olimme tänään illalla tutustumassa Turun rataan Vätissä. Jännitti taas kovin lähteä kisamatkalle ja matkalla puhuimmekin Emmin kanssa toiveista ja unelmista...kunhan nyt juoksisi edes kv. ajan... ettei vaan olisi viimeinen... ja vielä mitä.......... voittaa sen pitää... mutta jos ollaan samassa lähdössä, niinkuin melkein aina olemme, niin toinen on aina kakkonen;(

No samassa lähdössä tietty olimme mutta mukana oli myös kolme urosta. Hui.

Verkkasimme aika pitkään ja kävelimme mäkeä ylös ja alas. Välillä jo mietin että uupuukohan pieni Mustikka aivan liikaa.

Amma ihanainen tuli kuvaamaan. Myöhemmin siis toivottavasti kuvia myös itse juoksusta. Kiitos Amma jo etukäteen;)

Bella sai arvonnassa ykköskopin;) Lähtö ja lähtösuora tosi tasaista. Nanna sai varmaan parhaan lähdön. Bella nousi kuitenkin kärkeen aika nopeasti ja mahtavasti piti pintansa Arskalle maaliin asti ja VOITTI;)))) ajalla 19,37 ja serti tulla napsahti. Arska tuli maalisuoran valtavaa vauhtia ja hävisi vain turpakarvan mitalla ajalla 19,38...huoh!!

Nannuli taisi törmätä kaarteen alussa ja ajautui ulos mutta kiri mahtavasti maalisuoralla kuitenkin neljänneksi. Hyvä Nönnö. Kolmanneksi tuli Softracks Evidence ja viidenneksi Maxwin Fico.

Onneksi vieheellä oli ihan rauhallista ettei edellisen kisan pienestä rähinästä jäänyt Bellalle mielikuvaa toimintatavasta pupulla.

Olihan taas jälleen mukavat kisat ja hauskaa seuraa. Turkuun tullaan uudestaan kun näin hyvät kinkerit kerran oli. Tapaamisiin taasen.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno taisteluvoitto totta tosiaan, onnea =) Tervetuloa syyskuussa Turku-Cupiin!

LH kirjoitti...

Voipi teitä Leenan pikkuset, kun tuotte kasvattajalle upeen tunteen, ettei ihan turhaan yhdistelmää uusittu.

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Suuret onnittelut täältä Inkkari Kukkuloilta.....niin sitä pitää likkojen mennä,ei anneta periksi!

T.Ada ja Pakastaja