keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

KARTANON KANNU - pieni sellainen;)

No Huh Huh!



Nyt on mamma ihan onnesta mykkyrässä;)))

Oli siis kisailu-ilta tuolla Tuomarinkartanolla ja hilpattiin Kartanon Kannusta ja juhlistettiin Kartanon 25 vuotisuutta. Onnea siis ihan ensiksi Kartanolle!

Jännitystä oli ollut ilmassa koko päivän. Kiitos kaikille, jotka yrittivät vaikuttaa aiheeseen joko loiventavasti tai lietsovasti.

Bella aloitti päivän mahtavassa seurassa; Pakastajan ja Nupun kanssa....no huh huh ....todellakin....mutta ajattelin että kovassa kyydissä Belcerinkin vauhti saattaa olla ihan ok. Startti lähti Bellalta hitaasti, niinkuin muutamana viimekertana on käynyt...ei mennyt Neiti heti hanakasti veräjälle. Mutta; koko juoksu hienosti nopeimpiaan jahdaten;) Näytti siltä kuin Pellervoinen olisi kävellyt toisiin tyttöihin verrattuna. Elwira vetäisikin mahtavan ajan 23,02..WAU!! Hyvä Elwi! Mutta yllätykseksi myös Bellan aika oli, vaikka viimeisenä maaliin tulikin, 23,77!! Upeeta, uskomatonta, mahtavaa....alle 24!!! en kyllä ollut uskoa keijukorviani.

Ronie missasi harmikseen startin ja kuvat jäivät vähiin...mutta sitten alettiinkin jo odotella finaaleja...



Voi että sitä jännityksen tutinaa.



Bella lähti siis ekaa kertaa punaisella manttelilla ja paineet oli kovat. Lähtö taas hidas. Koiran mitan ainakin Nannaa jäljessä;( No mutta sittenhän tyttö alkoi pinkoa ja sisällä kun pysytteli matka oli helpompi ja joutuisampi kuin kilpasiskoilla ja YKKÖSENÄ maaliin....mamma huusi, Ronie huusi ja voi vietävä...oli mahtaveisua;)) Aika mimmillä nytkin hienosti 23,86...On se vaan aikamoinen AKKA!!



Ryhmä on rantautunut rivakan hilppauksen jälkeen. Hieno, todella tasaväkinen juoksu. Sökövintin Afrodite, Paletin Rockin Bell ja Paletin Rainbow huoltajineen;))

Kivaahan taas oli ja pokaalikin tuli, kun Henna hieman muistutti meidän vaatimattomasta finaalistamme....noh unohduksia sattuu.

Bellan eka voitto!! Hienot kisat ja mahtava meininki ja kakkukahvit ja kaikki;))

Nyt vaan sitten taas odotellaan seuraavia rientoja;)

3 kommenttia:

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Kiitokset mukavasta kisaseurasta...ja onnittelut Bellytselle, hyvin likka on alkanut painelemaan.


T.Pakastaja ja Jarl viehkeine vaimoineen

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Hienoa Bella ja onnittelut hienoista juoksuista.

t.Enzo

Emmi kirjoitti...

GO KIKSUUUUU!

Mahtavat kuvat, noista huokuu Bellan olemus jotenkin niin mahtavasti ;) Hienoa siskolikka!!

Ensi viikolla pistetään sitten pahasti kampoihin kaikille, eikös. Näytetään mistä pienet Paletit on tehty :)

E&N