maanantai 29. kesäkuuta 2009

Juhannusaaton kisat Hyvinkäällä

No niinhän taas lähdettiin.... Tällä kertaa Bella, kisamaskotti Pymppinen ja minä kolmistaan konsa luopiona kauheana ihmisenä olen mennyt muuttamaan pois Munkkiniemen ihanasta kaupungista kaupungissa.....



Hanna, Peppi, Nuppu, Emmi ja Nönnö tulivat Munccalaisina samalla kyydillä....vähänkö oli haikea mieli;(



No perille saavuimme kuitenkin suht samaan aikaan kuin muutkin ja normi hommat hoidettiin ja sitten pidettiin sadetta niinkuin suomalaiseen Juhannukseen kuuluu.



Bella ja Nanna juoksivat samassa 280 sijoituslähdössä. Ensimmäinen startti meni vähän niinkuin reisille kun pupu hyytyi .... täytyy kyllä myöntää että niin hyytyi mammakin kun juoksi puoleenväliin matkaa koukkaamaan mustikkansa pois ja rauhottumaan ja odottamaan että sade laantuisi ja pupu kuivuisi ja että taas mentäiisiin.... ja mentiinhän me .....



Mahtavasti kaksoinvoitottoon..Nanna ykkönen ja Bella kakkonen;))) Ajatkin olivat jotain ihan mahtavia..sertit molemmille...Bella 19,22 tai jotain sellaista;))

Hienua;))

Olipahan huikia aloitus Juhannuksella....liikutuksen vallassa lähdin matkaan kohti Iittiä ja Juhannuksen viettoa perheen kanssa.... ehkä hiukkasen haikeanakin..

Kiitos taas kaikille mahtavasta seurasta;)) ... niin ja ONNEA veilä tätäkin kautta Hennalle... tässä se kaksoisvoitto lahjaksi nyt tuli ja toivottavasti näitä ropisee jatkossa ihan kyllästymiseen asti;))

Ei kommentteja: