lauantai 27. syyskuuta 2008

SYYSKUULUMISIA

Kyllä aika tuntuu pitkältä kun pitää liikkua hihnassa tuon juoksun vuoksi. Tosin täytyy sanoa että olen todella helpottunut kun Bellan "menssut" (äitiäni lainatakseni;)) ovat olleet kovasti helpot.
Tokihan neiti on hieman rauhallisempi ja mietteissään muttei kuitenkaan mökötä ja ole täysin masentunut niinkuin pelkäsin, kuultuani kuinka muut tytöt ovat aivan pihalla juoksun aikana. Bella leikkii päivittäin kuitenkin ja aikaskin riehakkaasti. Ulkona oravat ja pikku citypuput saavat kyytiä ja juoksevat lapset ja skeittaajat ja potkulautailijat ja valkoiset pienet koirat;)


Tässä Bellan uudet valjaat;)

Tämä viikko on ilmoiltaan suosinut meitä ihanasti. Kävimme pitkällä lenkillä Seurasaaressa ja auringonlasku oli aivan ihana. Nanna ja Bella tutustuivat lähemmin myös taiteeseen....



Harmillinen hihnahiertymä vain tuli viikko sitten tallilla ollessamme mutta onneksi Betadine auttaa. Ai niin.... tallilla tytöt pääsivät hyppäämään esteitäkin maneesissa;)

Malttamattomana odottelemme siis juoksun loppumista ja 11.10. Lempäälän näyttelyä ja jos säät sallii niin makkarajuoksua Hyvinkäällä 12.11. ;))

Ei kommentteja: